Ajankohtaista 1.12.2019-

Piirakkaperjantait

Tällä hetkellä kapasiteettimme on valjastettu pääosin asiakastyöhön, eli joudumme luopumaan säännöllisestä piirakkaperjantaista. Leipominen on sen verran mukavaa puuhaa, ettemme sentäs siitä ihan tyystin luovu, eli  jos sinä haluat tilata piirakoita, niin ota yhteyttä hyvissä ajoin niin katsotaan, mitä asian suhteen voimme tehdä. Yksittäiset Ihan pienet määrät on hankalampi toteuttaa, mutta jos pieniä tilauksia on useampi tai jos tarvitset suuremman erän, niin varaamme kalenteriimme  piirakkapäivän.

 Tutustumis- ja suunnittelukäynnit

Uskaltaisitko ottaa ihan lennosta täysin vieraan ihmisen hoitamaan kotiasi tai rakkaimpiasi? 

Juuri niin, en minäkään. Siksi haluankin painottaa, että kun suunnittelet koti- ja avustuspalveluiden hankkimista, niin tutustumis- ja palveluiden kartoituskäynti (Mikkelin kaupunkialueella, noin 10km säteellä keskustasta) on asiakkaalle veloitukseton, eikä velvoita palveluiden vastaanottoon. Varaan tutustumiskäynnille tilanteesta ja perheestä riippuen 1-2 tuntia, eli käynti on kiireetön. Voimme rauhassa tutustua ja käydä läpi mieltä askarruttavia asioita ja kysymyksiä. 

Neuvon ja autan sinua myös tarvittaessa palvelusetelin hakuprosessissa. Itse päätökseen tai sen sisältöön en voi vaikuttaa, koska palvelusetelipäätös on viranomaispäätös ja sen tekee aina Essote.