Ajankohtaista 


22.11.2021 Meillä on vapaana yksi lapsiperheiden kotipalvelun asiakaspaikka. Jos olet saanut 2-4t/vko klo 8-18 välille palvelusetelin ja asut kaupunkialueella, ota pikaisesti yhteyttä. 

19.11.2021 Viikot vierivät ja kohta alkaa olla marraskuun pimeyskin onneksi jo voiton puolella ja päästään odottelemaan joulua. Tällä hetkellä asiakaspaikkamme ovat täynnä. Ilmoittelen täällä ja facebookissa vapaista/vapautumassa olevista paikoista. Tilanteet elävät koko ajan, eli tarvittaessa kannattaa tiedustella tilannettamme soittaen, viestillä tai sähköpostilla. Asiakaskäynnin aikana en vastaa puhelimeen, mutta reagoin yhteydenottopyyntöön heti tilanteen salliessa, saman päivän aikana. Viikonloppuisin yhteydenotto kannattaa tehdä viestillä tai sähköpostilla.

Mukavaa viikonloppua ja nähdään :) 

16.10.2021  Olen lomalla 16-25.10.2021  Akuuttitilanteissa tavoitat minut sähköpostitse. 

Mukavia syyspäiviä ja nähdään :) 

1.10.2021 Heipparallaa syyskuu ja tervetuloa lokakuu. Meillä on taas monenmoista touhua piisannut. On ulkoiltu, leikitty ja leivottu. On lykätty rattaita, siistitty koteja, väännetty sapuskaa ja vedetty viriketuokioita. Kun asiakkaiden ikäjakauma on 0-95v ei päivät käy yksitoikkoiseksi. 

Meillä on vapautumassa lähiaikoina yksi lapsiperheiden kotipalvelun 2-3 t/vko asiakaspaikka. Jos olet saanut palvelusetelin ja asut kaupunkialueella, ota yhteyttä ja kysy lisää. Viikonloppuna voit lähestyä viestillä tai sähköpostilla. Leppoisaa viikonloppua ja nähdään :) 

4.9.2021 Kesä meni ja nyt kohti syksyä Se tietää meillekin lammikoiden läiskettä ja kuraa ja räiskettä, lasten kanssa ulkoillessa. Tehdään me toki paljon muutakin, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Me laitellaan ruokaa, leivotaan, siistitään paikkoja, sekä askarrellaan ja pelataan lasten kanssa

Yksi tärkeä osa-alue on hyvät keskustelut vanhempien kanssa. Tässä kannustamme vanhempia avoimuuteen. Mikä vaan mieltä askarruttaa, kannattaa ottaa esille. Jos emme itse osaa auttaa, etsimme vastauksen muualta ja ohjaamme tarvittaessa eteenpäin.

Syksy on tuonut tullessaan meille uusia asiakkaita ja olemme myös viettäneet jäähyväisiä pitkäaikaisille asiakasperheille. Niissä hetkissä kulkee ilo ja haikeus käsi kädessä. Ilo siitä, että perhe pärjää hyvin omillaan ja haikeus siitä, että kyllähän näihin ihaniin pikku-riiviöihin kiintyy. 

Kiitos luottamuksesta. Tällä hetkellä meidän asiakaskiintiö on täynnä, enkä ota toistaiseksi uusia asiakkaita. Ilmoittelen täällä ja kotisivulla mahdollisesti vapautuvia paikkoja.

 Leppoisaa viikonloppua ja nähdään :) 

29.8.2021  Meillä on nyt vapaana yksi asiakaspaikka lapsiperheelle. Jos olet saanut lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelin, joka sisältää 2-4 t /vko arkisin klo 8-18 ja asut Mikkelin kaupunki/lähiöalueella, niin ota yhteyttä. 

12.8.2021   Kesä alkaa pian kallistua syyskauden puolelle. Koulut ja päikkärit ovat alkaneet ja monen moiset arjen tohinat perheissä. Kun tarvitset apua arkeen, käänny rohkeasti puoleemme ja kysy vapautuvia asiakaspaikkoja. 

Ensisijaisesti huomioimme lapsiperheiden palvelutarpeen, mutta ajoittain voi olla mahdollisuus ottaa myös uusia senioriasiakkaita. 

Ota tarvittaessa yhteyttä soittaen, viestillä tai sähköpostitse. Iltaisin ja viikonloppuisin voit laittaa viestiä tai sähköpostia, niin reagoin yhteydenottoihin heti arkeen palattuani ja akuuttitilanteissa saman päivän aikana.

Mukavaa elokuuta ja nähdään 🌻

14.6.2021 Kesäkuu on jo hyvällä mallillaan. Lomat alkaa olla tältä erin taputeltu ja olen jälleen työn touhussa. Kesäkauden osalta asiakaskiintiömme on täynnä.  Elokuusta alkaen meillä on mahdollisuus ottaa uusia lapsiperheiden kotipalvelu- ja senioriasiakkaita. Näistä kyselyä kannattaa laittaa jo hyvissä ajoin heinäkuun aikana. Kesäisiä päiviä ja nähdään :) 


29.5.2021   Olen  kesälomalla 31.5-14.6. Sovitut asiakaskäynnit ovat Katjan hyvässä hoidossa. Akuuttiasioissa minut tavoittaa sähköpostitse ja reagoin tarvittaessa. Käynteihin liittyvät asiat ja yhteydenottopyynnöt välitän Katjalle. Mukavia kesäpäiviä ja nähdään  :)

14.4.2021 Huhtikuu on jo hyvällä alullaan. Päivämme ovat menneet tutuissa puuhissa lapsia ja koteja hoidellen ja mummoja jututtaen. Katjakin on saanut jo omat työperheensä. Yksi uusi askelkin on otettu. Me on kirjoitettu tilojenkäyttösopimus Terapiaperhosen kanssa. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Toimistopäiviä, asiakastapaamisia ja kenties jotain kivaa yhteistyötä. Lisäinfoa myöhemmin. Olkaahan kuulolla. Asiakaspaikkamme ovat toistaiseksi  täynnä. Vapautuvista paikoista ilmoittelen täällä ja yrityksen Facebook-sivuilla.

Lämpimiä kevätpäiviä ja nähdään :)


2.4.2021   Mukavan leppoista pääsiäistä :) Mekin on vetäydytty vapaiden viettoon ja olemme jälleen tavattavissa tiistaina 6.4 klo  Akuuttitilanteissa voit laittaa viestiä tai sähköpostia, niin palaan asiaan heti arjen koittaessa.20.3.2021 Meillä on vapaana yksi lapsiperheiden kotipalvelun 2-3t/viikko asiakaspaikka. Jos olet saanut palvelusetelin, asut Mikkelin kaupunki/lähiöalueilla ja toivot palvelun toteutuvan aamupäivästä klo 9-12 välillä, ota yhteyttä ja kysy lisää. Viikonloppuna ja iltaisin voit lähestyä sähköpostilla tai viestillä. Otan yhteyttä heti arjen koittaessa. 


16.3.2021  Maaliskuu alkaa olla jo voiton puolella. Aurinko paistaa ja päivät pitenee. Muutama sana tulevasta keväästä. Meille tulee aika paljon palvelukyselyjä ja valitettavan usein käy niin, että pitää vinkata palvelupyyntö kollegan suuntaan. Meillä toimiikin kollegojen kesken hyvä yhteistyö- ja avunantosopimus. Näin yksin tekijällä kapasiteetti kun tahtoo olla varsin rajallinen.Nyt on mukavia uutisia yllämainitun asian tiimoilta. Me ollaan saamassa työntekijä-vahvistusta. Meillä on aloittamassa 22.3  päivähoitaja/lastenohjaajakoulutuksen omaava lapsi- ja perhetyön ammattilainen. Hän tekee alkuun asiakaskäyntejä aamupäivisin, pari kertaa viikossa. Tarvittaessa vaativimmissa kohteissa voimme toimia työparina. Hän myös tulee myös toimimaan minun kesälomasijaisena. Tarkempi esittely on tulossa tänne ihan lähipäivinä. Muistakaapa käydä tutustumassa. 

1.3.2021  Kevättä jo ilmassa, vai mitä ? Tämän viikon viettelen pääosin lomailun merkeissä. Tarvittaessa voit laittaa viestiä tai sähköpostia, niin otan yhteyttä loppuviikosta työn ääreen palatessani. Mukavaa viikkoa ja nähdään :) 

20.2.2021  Tuleva viikko on poikkeuksellinen. Mikkelin korona-tilanteesta johtuen, Essoten suosituksen mukaisesti pyrin vähentämään aikuiskontakteja vähintään viikon ajan. Olen yhteydessä asiakasperheisiin ja yhdessä pohdimme palveluntarvetta ja sitä, kestääkö perheen kapasiteetti kontakti- katkoksen. Ketään ei jätetä pulaan, eli tarvittaessa palvelu toteutetaan normaalisti, tilanteesta riippumatta. Tällöin suosittelen asiakkaalle maskin käyttöä.  Palvelutaloihin tuotettavat ikäihmisten virikekäynnit ovat automaattisesti tauolla, tilanteen kehityksestä riippuen 1-2 viikkoa. Hyvää viikonloppua, ollaan omalla poppoolla ja pidetään huolta toisistamme :) 

6.1.2021   Vapaana oleva lapsiperheiden kotipalvelun asiakaspaikka on nyt alustavasti varattu, mutta koska perheiden tilanteet elävät ja muutoksia voi tulla, tarvittaessa kannattaa olla yhteydessä.Mukavaa loppiaista, lumituprun ja pikkupakkasen keskelle :) 

 1.1.2021  Hyvää uutta vuotta  :) Uusi vuosi, uudet kujeet, vai miten sitä sanotaan.. No eipä kummempia kujeita, eli ihan samalla mennään, kuin viimekin vuonna. Hoidellaan lapsia, jutellaan vanhempien kanssa isoista ja pienistä iloista ja suruista, ihan laidasta laitaan, laitellaan ruokaa ja tehdään pieniä kotitöitä.Meillä on tammikuun puolivälissä vapautumassa yksi lapsiperheiden kotipalvelun  4-6 tunnin/vko asiakaspaikka. Jos sinulle on myönnetty palveluseteli ja asut Mikkelin kaupunkialueella, niin otappa  yhteyttä ja kysy lisää. . 

20.12.2020 Joululomalle vetäydyn keskiviikkona 23.12 ja takaisin työn ääreen palailen maanantaina 28.12 klo 12-  Akuuttiasioissa voit lomani aikana laittaa viestiä tai sähköpostia. Palaan asiaan viimeistään maanantai-aamuna.Kiitos teille kuluneesta vuodesta :)  Leppoisaa joulua ja hyvää uutta vuotta 2021 


27.11. 2020  Marraskuun viimeisiä päiviä viedään ja joulukin alkaa jo pian olla nurkan takana. Asiakaspaikkamme ovat nyt täynnä ja näillä mennään näillä näkymin tammikuun loppupuolelle. Ilmoittelen täällä ja facebookissa mahdollisesti vapautuvista paikoista. 

7. 11. 2020 Marraskuu on jo hyvällä mallilla ja aika kirjoittaa teille muutama rivi kuulumisia. Kuten alla kirjoittelin, meillä on vapautunut yksi asiakaspaikka. Tälle paikalle on tulossa nyt yksi perhe ja yksi vielä mahtuu mukaan. Jos perheellesi on myönnetty lapsiperheiden kotipalvelun palveluseteli, viikkotuntimäärältään 2-4 ja asutte Mikkelin kaupunkialueella, niin laitappa viestiä, sähköpostia tai soittoa tulemaan ja pyydä minut tutustumiskäynnille. 

4.10.2020  Kylläpä aika taas rientää. Ajattelin laitella teille hieman päivitystä asiakasrintamalta. Meillähän on melko kiinteä asiakasmäärä ja erityisesti nyt poikkeusaikoina olen pyrkinyt pitämään sen vakiona, vailla isompia muutoksia.Marraskuun alusta on vapautumassa 9 viikkotunnin lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelipaikka. Otan tälle paikalle  1-2 perhettä tai senioripuolen virike/kotipalveluasiakasta, riippuen heidän palvelun tarpeesta/palvelusetelin sisältämistä tuntimääristä. Jos sinulle on myönnetty palveluseteli tai pohdit läheisellesi kotipalvelua tai virikekäyntejä, niin otahan rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. 

13.9.2020 Mikkelissä nyt vallitsevasta korona-tilanteesta huolimatta asiakkaideni palvelut jatkuvat normaalisti.  Käytän toistaiseksi maskia kaikissa kotiin vietävissä palveluissa- Vauvasta vaariin ja muksusta mummoon. Myös asiakas saa halutessaan maskin käyttöönsä. Vierailen vain terveessä kodissa. Se palvelee meidän kaikkien etua. Seuraan/noudatan aktiivisesti Essoten tiedotuksia/ohjeistuksia asiasta. Pysytään terveenä ja pidetään kaikki nyt erityisen hyvää huolta toisistamme. Katso tarkempia ohjeistuksia alla olevasta päivityksestä.


20.8.2020 Pienet ja vähän isommatkin nenät tuhisevat ja yskä pärskyttelee nyt monessa kodissa, eli syksyn flunssakausi alkaa taas nostella päätään. Jos sinä tai perheenjäsenesi on sairastunut, ilmoitathan siitä ennen tuloani. En voi tehdä kotikäyntejä flunssaiseen kotiin. Palvelua jatkan kahden oireettoman päivän/ pitkittyneessä flunssassa negatiivisen korotestituloksen jälkeen. 
Asiakkaissani on riskiryhmiä, joille mahdollinen tartunta voi olla kohtalokas. Ikäihmisten palveluissa käytän aina suojavarusteita, mutta asiakkaan toivoessa suojaimet ovat käytettävissä muidenkin asiakasryhmien palveluissa. Jos toivot suojausta, laitathan viestin ennen tuloani. Jos epäilet korona-virustartuntaa, voit tehdä oma-arvion Omaolo.fi-palvelussa. Sieltä löytyvät myös tarvittavat jatkotoimenpiteet. Korona-pandemiaan liittyen olen jatkuvasti kuulolla THL:n ja Essoten ohjeistusten suhteen. Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta ja pysytään terveenä ❤ 


3.8.2020 Heippa teille uudet ja vanhat asiakkaani 😊Lomat vietelty ja 4.8.2020 alkaen palvelemme normaalisti.

Asiakaspaikat ovat nyt täynnä. Lapsiperheiden kotipalvelun perhepaikkoja vapautumassa  seuraavan kerran lokakuun alusta. Ollaan kuulolla ja tavataan ❤️
Terveisin Nina 

15.7.2020 Olen lomalla 16.7-3.8 😎
Mukavia kesäpäiviä teille kaikille 🌺ps.Loman aikana voit tarvittaessa laittaa viestiä/sähköpostia, niin otan yhteyttä heti työhön palatessani.12.6.2020 Kylläpäs tämä aika rientää kovaa vauhtia. Taitaisi olla aika jo päivitellä kesäkuulumisia, vai mitä 🌺  Juhannusviikosta alkaen teen pääsääntöisesti neljäpäiväistä viikkoa, eli olemme suljettuna perjantaina tai maanantaina.Kesälaitumilla olen 16.7-3.8 Tällöin voit ajanvarauksissa/ lapsiperheiden kotipalvelun palveluseteliasioissa laittaa viestiä tai sähköpostia. Luen viestit viikottain ja otan yhteyttä heti lomani päätyttyä. Lapsiperheiden kotipalvelutoiminta käynnistyy heti lomalta palatessani. Tällä hetkellä elokuun aloituspaikat ovat täynnä, mutta koska asiakkaiden tilanteet voivat muuttua, kannattaa tarvittaessa ottaa yhteyttä. Mukavan leppoisia kesäpäiviä teille kaikille ❤️


 12.5. 2020 Toukokuussa vapautuneet palvelusetelipaikat ovat  löytäneet uudet perheensä, eli paikat ovat täynnä ja otan uusia perheitä aikasintaan heinä/elokuun vaihteessa. 

1.5. 2020 Olemme toiminnassa, joskin rajoitetusti, pienemmällä palvelun tarjonnalla. Asiakkaat koostuvat nyt lapsiperheistä ja vanhuksista. Heitä, itseäni sekä omaa perhettäni suojatakseni haluan pitää asiakasmäärän pienenä ja otan uusia palveluseteliasiakkaita, kun tällä hetkellä työn alla olevien perheiden jaksot päättyvät toukokuun aikana.  Jos sinulle on jo Essoten puolelta myönnetty palveluseteli tai pohdit sen hakemista, ota minuun heti yhteyttä ja kysy lisää. On ymmärrettävää, että tämä korona-tilanne huolestuttaa monia, niin minuakin, mutta kotikäynneillä toimiessa teen kaikkeni, että mahdollisia taudinaiheuttajia ei kulkeutuisi mukanani kohteesta toiseen. Toimimme Essoten antaman hygieniaohjeistuksen mukaisesti.  Huolehdin kaikissa kotiin vietävissä palveluissa tehostetusti käsihygieniasta ja käytämme lisäksi vaadituissa kohteissa hengityssuojaimia ja kertakäyttökäsineitä. Jos  tunnen itseni sairaaksi, ilmoitan siitä ja peruutan käyntini. Asiakasperheiden on toimittava samoin. Näin toimien palvelun jatkuminen ilman keskeytyksiä voisi olla mahdollista, mahdollisimman pitkään.Nyt emme voi muuta kuin toivoa, että itsekukin pysymme terveenä ja selviämme yhdessä tämän haastavan ajan yli ❤️Lapsiperheiden kotipalvelu

15.1.2020 Vuosi on lähtenyt kivasti käyntiin. Kiitos luottamuksesta, erityisesti lapsiperheiden kotipalvelu on saanut hyvän vastaanoton ❤️ Tähän liittyen muutama sananen.. 

Lapsiperheiden kotipalvelu on intensiivistä työskentelyä perheen arjen apuna ja tukena. Essoten myöntämä palvelusetelijakso on pääosin määräaikainen, kestäen yleensä noin kaksi kuukautta ja käyntejä on perheen tarpeista riippuen yleensä 1-3krt /viikko. Viikkotuntimäärä vaihtelee 2-6 tuntiin. Tarvittaessa jaksolle voi hakea ja saada jatkoa. Koska toimin yksin, yksilöllinen perheen tarpeisiin vastaaminen asettaa rajan kotipalvelun sisällä yhtäaikaa olevien perheiden määrälle. Kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä tilannekatsausta heti saatuaan palvelusetelipäätöksen, riippumatta siitä, milloin jakso alkaa. 


Piirakkaperjantait

1.1.2020 Nyt keskitymme asiakastyöhön, eli tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole aikaa ja mahdollisuutta leipoa tilauspiirakoita. Ilmoittelemme täällä, jos tilanne muuttuu.