Ajankohtaista 

6.1.2021   Vapaana oleva lapsiperheiden kotipalvelun asiakaspaikka on nyt alustavasti varattu, mutta koska perheiden tilanteet elävät ja muutoksia voi tulla, tarvittaessa kannattaa olla yhteydessä.

Mukavaa loppiaista, lumituprun ja pikkupakkasen keskelle :)  

1.1.2021  Hyvää uutta vuotta  :) 

Uusi vuosi, uudet kujeet, vai miten sitä sanotaan.. No eipä kummempia kujeita, eli ihan samalla mennään, kuin viimekin vuonna. Hoidellaan lapsia, jutellaan vanhempien kanssa isoista ja pienistä iloista ja suruista, ihan laidasta laitaan, laitellaan ruokaa ja tehdään pieniä kotitöitä.

Meillä on tammikuun puolivälissä vapautumassa yksi lapsiperheiden kotipalvelun  4-6 tunnin/vko asiakaspaikka. Jos sinulle on myönnetty palveluseteli ja asut Mikkelin kaupunkialueella, niin otappa  yhteyttä ja kysy lisää. . 

20.12.2020 Joululomalle vetäydyn keskiviikkona 23.12 ja takaisin työn ääreen palailen maanantaina 28.12 klo 12-  Akuuttiasioissa voit lomani aikana laittaa viestiä tai sähköpostia. Palaan asiaan viimeistään maanantai-aamuna.

Kiitos teille kuluneesta vuodesta :)  Leppoisaa joulua ja hyvää uutta vuotta 2021 

27.11. 2020  Marraskuun viimeisiä päiviä viedään ja joulukin alkaa jo pian olla nurkan takana. Asiakaspaikkamme ovat nyt täynnä ja näillä mennään näillä näkymin tammikuun loppupuolelle. Ilmoittelen täällä ja facebookissa mahdollisesti vapautuvista paikoista. 

7. 11. 2020 Marraskuu on jo hyvällä mallilla ja aika kirjoittaa teille muutama rivi kuulumisia. Kuten alla kirjoittelin, meillä on vapautunut yksi asiakaspaikka. Tälle paikalle on tulossa nyt yksi perhe ja yksi vielä mahtuu mukaan. Jos perheellesi on myönnetty lapsiperheiden kotipalvelun palveluseteli, viikkotuntimäärältään 2-4 ja asutte Mikkelin kaupunkialueella, niin laitappa viestiä, sähköpostia tai soittoa tulemaan ja pyydä minut tutustumiskäynnille. 

4.10.2020  Kylläpä aika taas rientää. Ajattelin laitella teille hieman päivitystä asiakasrintamalta. Meillähän on melko kiinteä asiakasmäärä ja erityisesti nyt poikkeusaikoina olen pyrkinyt pitämään sen vakiona, vailla isompia muutoksia.

Marraskuun alusta on vapautumassa 9 viikkotunnin lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelipaikka. Otan tälle paikalle  1-2 perhettä tai senioripuolen virike/kotipalveluasiakasta, riippuen heidän palvelun tarpeesta/palvelusetelin sisältämistä tuntimääristä.

Jos sinulle on myönnetty palveluseteli tai pohdit läheisellesi kotipalvelua tai virikekäyntejä, niin otahan rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. 

13.9.2020 Mikkelissä nyt vallitsevasta korona-tilanteesta huolimatta asiakkaideni palvelut jatkuvat normaalisti.  Käytän toistaiseksi maskia kaikissa kotiin vietävissä palveluissa- Vauvasta vaariin ja muksusta mummoon. Myös asiakas saa halutessaan maskin käyttöönsä. Vierailen vain terveessä kodissa. Se palvelee meidän kaikkien etua. Seuraan/noudatan aktiivisesti Essoten tiedotuksia/ohjeistuksia asiasta. 

Pysytään terveenä ja pidetään kaikki nyt erityisen hyvää huolta toisistamme. Katso tarkempia ohjeistuksia alla olevasta päivityksestä.

20.8.2020 Pienet ja vähän isommatkin nenät tuhisevat ja yskä pärskyttelee nyt monessa kodissa, eli syksyn flunssakausi alkaa taas nostella päätään. Jos sinä tai perheenjäsenesi on sairastunut, ilmoitathan siitä ennen tuloani. En voi tehdä kotikäyntejä flunssaiseen kotiin. Palvelua jatkan kahden oireettoman päivän/ pitkittyneessä flunssassa negatiivisen korotestituloksen jälkeen. 

Asiakkaissani on riskiryhmiä, joille mahdollinen tartunta voi olla kohtalokas. Ikäihmisten palveluissa käytän aina suojavarusteita, mutta asiakkaan toivoessa suojaimet ovat käytettävissä muidenkin asiakasryhmien palveluissa. Jos toivot suojausta, laitathan viestin ennen tuloani. 

Jos epäilet korona-virustartuntaa, voit tehdä oma-arvion Omaolo.fi-palvelussa. Sieltä löytyvät myös tarvittavat jatkotoimenpiteet. Korona-pandemiaan liittyen olen jatkuvasti kuulolla THL:n ja Essoten ohjeistusten suhteen. 

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta ja pysytään terveenä ❤

3.8.2020 Heippa teille uudet ja vanhat asiakkaani 😊

Lomat vietelty ja 4.8.2020 alkaen palvelemme normaalisti.
Asiakaspaikat ovat nyt täynnä. Lapsiperheiden kotipalvelun perhepaikkoja vapautumassa  seuraavan kerran lokakuun alusta. Ollaan kuulolla ja tavataan ❤️
Terveisin Nina 


15.7.2020 Olen lomalla 16.7-3.8 😎

Mukavia kesäpäiviä teille kaikille 🌺

ps.Loman aikana voit tarvittaessa laittaa viestiä/sähköpostia, niin otan yhteyttä heti työhön palatessani.

12.6.2020 Kylläpäs tämä aika rientää kovaa vauhtia. Taitaisi olla aika jo päivitellä kesäkuulumisia, vai mitä 🌺  

Juhannusviikosta alkaen teen pääsääntöisesti neljäpäiväistä viikkoa, eli olemme suljettuna perjantaina tai maanantaina.

Kesälaitumilla olen 16.7-3.8 Tällöin voit ajanvarauksissa/ lapsiperheiden kotipalvelun palveluseteliasioissa laittaa viestiä tai sähköpostia. Luen viestit viikottain ja otan yhteyttä heti lomani päätyttyä. Lapsiperheiden kotipalvelutoiminta käynnistyy heti lomalta palatessani. Tällä hetkellä elokuun aloituspaikat ovat täynnä, mutta koska asiakkaiden tilanteet voivat muuttua, kannattaa tarvittaessa ottaa yhteyttä. 

Mukavan leppoisia kesäpäiviä teille kaikille ❤️

12.5. 2020 Toukokuussa vapautuneet palvelusetelipaikat ovat  löytäneet uudet perheensä, eli paikat ovat täynnä ja otan uusia perheitä aikasintaan heinä/elokuun vaihteessa. 

1.5. 2020 Olemme toiminnassa, joskin rajoitetusti, pienemmällä palvelun tarjonnalla. Asiakkaat koostuvat nyt lapsiperheistä ja vanhuksista. Heitä, itseäni sekä omaa perhettäni suojatakseni haluan pitää asiakasmäärän pienenä ja otan uusia palveluseteliasiakkaita, kun tällä hetkellä työn alla olevien perheiden jaksot päättyvät toukokuun aikana.  Jos sinulle on jo Essoten puolelta myönnetty palveluseteli tai pohdit sen hakemista, ota minuun heti yhteyttä ja kysy lisää. 

On ymmärrettävää, että tämä korona-tilanne huolestuttaa monia, niin minuakin, mutta kotikäynneillä toimiessa teen kaikkeni, että mahdollisia taudinaiheuttajia ei kulkeutuisi mukanani kohteesta toiseen. Toimimme Essoten antaman hygieniaohjeistuksen mukaisesti.  Huolehdin kaikissa kotiin vietävissä palveluissa tehostetusti käsihygieniasta ja käytämme lisäksi vaadituissa kohteissa hengityssuojaimia ja kertakäyttökäsineitä. 

Jos  tunnen itseni sairaaksi, ilmoitan siitä ja peruutan käyntini. Asiakasperheiden on toimittava samoin. Näin toimien palvelun jatkuminen ilman keskeytyksiä voisi olla mahdollista, mahdollisimman pitkään.

Nyt emme voi muuta kuin toivoa, että itsekukin pysymme terveenä ja selviämme yhdessä tämän haastavan ajan yli ❤️

Lapsiperheiden kotipalvelu

15.1.2020 Vuosi on lähtenyt kivasti käyntiin. Kiitos luottamuksesta, erityisesti lapsiperheiden kotipalvelu on saanut hyvän vastaanoton ❤️ Tähän liittyen muutama sananen.. 

Lapsiperheiden kotipalvelu on intensiivistä työskentelyä perheen arjen apuna ja tukena. Essoten myöntämä palvelusetelijakso on pääosin määräaikainen, kestäen yleensä noin kaksi kuukautta ja käyntejä on perheen tarpeista riippuen yleensä 1-3krt /viikko. Viikkotuntimäärä vaihtelee 2-6 tuntiin. Tarvittaessa jaksolle voi hakea ja saada jatkoa. 

Koska toimin yksin, yksilöllinen perheen tarpeisiin vastaaminen asettaa rajan kotipalvelun sisällä yhtäaikaa olevien perheiden määrälle. Kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä tilannekatsausta heti saatuaan palvelusetelipäätöksen, riippumatta siitä, milloin jakso alkaa. 


Piirakkaperjantait

1.1.2020 Nyt keskitymme asiakastyöhön, eli tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole aikaa ja mahdollisuutta leipoa tilauspiirakoita. Ilmoittelemme täällä, jos tilanne muuttuu.