Ajankohtaista 

Lapsiperheiden kotipalvelu

Vuosi on lähtenyt kivasti käyntiin. Kiitos luottamuksesta, erityisesti lapsiperheiden kotipalvelu on saanut hyvän vastaanoton ❤️ Tähän liittyen muutama sananen.. 

Lapsiperheiden kotipalvelu on intensiivistä työskentelyä perheen arjen apuna ja tukena. Essoten myöntämä palvelusetelijakso on pääosin määräaikainen, kestäen yleensä noin kaksi kuukautta ja käyntejä on perheen tarpeista riippuen yleensä 1-3krt /viikko. Viikkotuntimäärä vaihtelee 2-6 tuntiin. Tarvittaessa jaksolle voi hakea ja saada jatkoa. 

Koska toimin yksin, yksilöllinen perheen tarpeisiin vastaaminen asettaa rajan kotipalvelun sisällä yhtäaikaa olevien perheiden määrälle. Tällä hetkellä perhekiintiöt ovat täynnä ja voin ottaa uusia asiakasperheitä näillä näkymin helmi/maaliskuun vaihteessa. Kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä tilannekatsausta heti saatuaan palvelusetelipäätöksen, riippumatta siitä, milloin jakso alkaa. 

Piirakkaperjantait

Nyt keskitymme asiakastyöhön, eli tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole aikaa ja mahdollisuutta leipoa tilauspiirakoita. Ilmoittelemme täällä, jos tilanne muuttuu.