Ajankohtaista 3.2.2024 Mukavaa helmikuun alkua. Asiakaspaikkamme ovat tällä hetkellä täynnä. Paikkoja on mahdollisesti vapautumassa maaliskuussa. 
Lepposaa viikonloppua  :)

21.12.2023 "Punatulkku laudalla, oravan jäljet hangella,tähtikimara taivaalla, joulu on jo kohta ovella"

 On aika vetäytyä perheen ja karvakamujen kera joulun viettoon. Puuhat jatkuvat tuttuun tapaan 2.1.2024.
 Hyvää joulua ja kiitos kuluneesta vuodesta asiakkaille ja yhteistyökumppaneille :) 

15.12.2023  Vapaana olleet asiakaspaikat ovat täyttyneet, enkä ota toistaiseksi uusia asiakkaita.

10.10.2023 Meillä on lokakuun lopulla vapautumassa lapsiperheiden kotipalvelun ja neuropsykiatrisen valmennuksen asiakaspaikkoja. Jos olet saanut palvelusetelin, soita, viesti tai ota yhteyttä sivuston yhteydenottolomakkeella.  Toimintasektorimme ensisijaisesti Mikkelin keskusta/lähiöt max 10km keskustasta   

27.8.2023 Syksy alkaa kolkuttelemaan jo nurkan takana, mutta onneksi vielä riittää mukavan aurinkoisia jälkikesän päiviä. Me jatkamme kohti syksyä tuttujen puuhien parissa. Kesän ajaksi on laajennettu toimintasektoria Juvan ja Haukivuoren suuntiin, mutta pikkuhiljaa alamme palailla entisiin uomiin, eli toimintasektorina vain Mikkelin keskusta/lähiöalueet. Uusia lapsiperheiden kotipalvelun asiakkaita en ota toistaiseksi, mutta yksi nepsyvalmennuksen asiakas mahtuisi mukaan syys/lokakuun vaiheessa.

26.7.2023 Lomat taputeltu ja jälleen työn touhussa. Teen vielä elokuun loppuun asti hieman lyhyempää työaikaa. Ilmoittelen täällä ja facebookissa mahdollisesti vapautuvista asiakaspaikoista. Lapsiperheiden kotipalvelun paikat ovat tällä hetkellä täynnä. Todennäköisesti elokuun puolivälin kieppeillä olisi mahdollisuus aloittaa yksi uusi neuropsykiatrisen valmennuksen asiakkuus. Tästä varmennusta lähempää. 

9.6.2023   Olen lomalla 12.6-9.7.2023, poikkeuksena jo sovitut käynnit. 

Asiakaspaikkoja on vapautumassa heinäkuun loppupuolella. Näistä voi laittaa tiedusteluja viestillä tai sähköpostilla. Otan kyselyjen tiimoilta yhteyttä heti työhön palatessani. Leppoisia kesäpäiviä ja nähdään :) 

14.4.2023 Aurinko paistaa ja lumet hupenee ihan silmissä :) 

Asiakaspaikkamme ovat toistaiseksi täynnä. Ilmoittelen täällä ja facebookissa mahdollisesti vapautuvista paikoista.

18.3.2023 Keväistä maaliskuuta :)

Sairaslomat on lusittu ja olen päässyt takaisin työnsarkaan. Koipi kaipaa vielä hieman kevyempää menoa ja teen toistaiseksi 50% työaikaa. Tämän vuoksi voin ottaa uusia palveluseteliasiakkaita rajoitetusti ja myös välttämään toimeksiantoja, jotka edellyttävät aktiivisempaa liikkumista, nostoja, asiakkaan fyysistä tulemista ymv.  

Neuropsykiatriset valmennukset ovat käynnistyneet mukavasti. Kiitos luottamuksesta. Uuden valmennusasiakkaan voin ottaa huhtikuun puolen välin kieppeillä. Jos olet saanut valmennuksen palvelusetelin, voit olla jo alustavasti yhteydessä. 

5.2.2023  Vuosi on alkanut tutuissa puuhissa. Mukavaa touhua ja tohinaa, menoa ja meininkiä, vauvasta vaariin ja muksusta mummoon. Joskus se mukavakin meno ja meininki voi vaatia näin vanhemmalla iällä veronsa. Tällä kertaa se tarkoittaa sitä, että olen sairaslomalla 3.3 asti. Parantelen koipea karvakorvien hyvässä hoidossa. Tarvittaessa minut tavoittaa viestillä tai sähköpostilla. Akuuttiasioissa palaan asiaan heti ja muuten heti sairaslomani päätyttyä. 

Nähdään maaliskuussa :) 

5.1.2023 Mukavaa vuoden alkua :) 

Meillä on vapautunut vuodenvaihteessa asiakaspaikkoja. Jos olet saanut palvelusetelin ja asut kaupunki/lähiöalueilla ota yhteyttä ja kysy lisää. 

21.12.2022 Vetäydymme joululomille 23.12 ja takaisin työhön palailemme 27.12 klo 10- 

Leppoisan mukavaa joulun aikaa :) 

20.12.2022 Sivujen päivitys on käynnissä. Mukavia uusia juttuja on tiedossa vuoden alusta. Tulehan pian uudelleen vierailulle :)  

21.10.2022 Meillä on vapautumassa 1.11 alk. asiakaspaikkoja. Jos olet saanut palvelusetelin, palvelutarve ajoittuu klo 8-18 välille ja asut Mikkelin kaupunki/lähiöalueilla, niin ota yhteyttä.  Itsemaksavat asiakkaat voivat pyytää palvelutarjousta haluamallaan tuntimäärällä/vko. Tutustumiskäynti ja palvelun suunnittelu ovat asiakkaalle ilmaisia.   

3.9.2022 Syksy on jo hyvällä mallilla. Kausi käynnistellään tuttuun malliin, tutuissa puuhissa. Poikkeuksena se, että en toistaiseksi ota uusia perinteisen kotipalvelun siivousasiakkaita. Saadaan näin aikaa perhepalveluille ja loppuvuodesta alkaville nepsy-valmennusasiakkaille. Opinnot alkavat nimittäin olla jo hyvällä mallilla ja tavoite olisi pian olla palvelusetelituottaja myös tällä saralla.

22.7.2022 Aika vetäytyä kesälaitumille, elikkä olen lomalla 23.7-11.8.  Lomalla en vastaa puhelimeen, mutta katson ajoittain sähköpostia/viestejä ja reagoin tarvittaessa, jos asia akuutti.

Leppoisia kesäpäiviä ja nähdään :)

24.6.2022 Vetäydyn kesälaitumille :)   Nähdään seuraavan kerran 5.7. Lomani aikana en vastaa puhelimeen, mutta tarvittaessa voit laittaa viestiä tai sähköpostia. Näihin reagoin palatessani työhön.

Mukavia kesäpäiviä :) 

11.6.2022 Kesä jo varsin hyvällä mallillaan, vai mitä ?

Vielä tovinen työn parissa ja sit on aika vetäytyä kesälaitumille. Lomailen 24.6-5.7 ja 25.7-5.8. Lisäksi pidän kesäkauden perjantait pääosin suljettuna. Asiakaspaikat ovat toistaiseksi täynnä. Vapautuvia asiakaspaikkoja voi kysellä seuraavan kerran elokuussa. 

Leppoisia kesäpäiviä ja nähdään :) 

14.4.2022 Iloista pääsiäistä :)  Työn ääressä jälleen tiistaina 19.4. klo 13-   

Meillä on vapautumassa toukokuun alusta lapsiperheiden kotipalvelun asiakaspaikka. Jos perheesi asuu Mikkelin alueella ja olet saanut palvelusetelin, ota pian yhteyttä. Kesäaikaan on mahdollisuus saada palveluja myös Mikkelin kaupunki/lähiöalueiden ulkopuolelle, pääosin pohjoispuolelle ( Haukivuori, Kalvitsa, Hiirola, Rämälä ja mahdollisuuksien mukaan myös Juvan suunta) Tästä vielä tarkennuksia tuonnempana.   

16.3.2022  Meillä on vapautumassa yksi lapsiperheiden kotipalvelun asiakaspaikka. Jos asut Mikkelin alueella ja olet saanut palvelusetelin, ota pian yhteyttä. 

10.3.2022 Mukavaa maaliskuuta. Eikö olekin kiva, että päivät pitenee jo ihan silmissä :)   Meillä on nyt työrintamalla sopivasti puuhaa yhden naisen tehtäväksi, eli en toistaiseksi tee uusia vakituisia sopimuksia. Asiakkaiden tilanteet kuitenkin elävät koko ajan ja aina voi tulla muutoksia, eli tarvittaessa kannattaa lähestyä ja kysyä päivän tilannetta.

Olemme osallistuneet Essoten lapsiperheiden sosiaalityön ja lastensuojelun avohuollon palveluiden uuteen kilpailutukseen. Tämä asia ratkeaa viimeistään toukokuussa ja voi osaltaan aiheuttaa joitakin muutoksia palveluihin ja asiakasrakenteeseen. Pidetään peukkuja ja ollaan kuulolla :) 

13.2.2022 Helmikuu jo hyvällä mallilla, eli kevät jo ihan nurkan takana. Meillä on mukavia uutisia palveluntarjontaa ajatellen. Olen lähtenyt hakemaan lisäoppia ja kouluttautumaan neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Näitä palveluja on toivon mukaan meillä tarjolla vuoden loppupuolella. Olemme myös laajentaneet työkenttää kotihoidon puolelle ja saaneet uusia palvelusetelioikeuksia tilapäisen- ja säännöllisen kotihoidon kentältä. Näiden tiimoilta meiltä on mahdollisuus saada arkisin säännöllistä tai tilapäistä apua päivittäisiin arkiaskareihin, ulkoiluun ym. Palvelun pääpaino on sosiaalinen tuki- ja kuntoutus. Lääkintää tai terveydenhuollon toimenpiteitä emme toteuta.  

23.1.2022 Uusi vuosi jo hyvällä mallilla. Korona-tilanne on valitettavasti yhä riesanamme, mutta meidän toimintaan sillä ei ole juurikaan vaikutusta. Pidetään vaan puolin ja toisin huolta erityisen hyvästä hygieniasta ja tavataan toisemme vain täysin terveenä. Meillä on pian vapautumassa lapsiperheiden kotipalvelun asiakaspaikka. Jos olet saanut palvelusetelin ja asut Mikkelin kaupunki/lähiöalueella, ota yhteyttä. 

31.12.2021  Kiitos ja kumarrus asiakkailleni luottamuksesta ja kuluneesta vuodesta. 

Leppoisaa uutta vuotta ja nähdään taas ensi vuonna :)

22.12.2021 Olemme joulun vietossa 22-26.12 Arkeen palaamme maanantaina 27.12 klo 10

Leppoisaa ja lämminhenkistä joulua :) 

11.12.2021 Kuten me kaikki uutistulvan myötä tiedämme.. Korona-tilanne on kääntynyt heikompaan suuntaan myös meillä Etelä-Savossa. Meidän palveluihin ei tilanteella ole muuta vaikutusta, kuin se, että noudatan entistäkin suurempaa varovaisuutta. Kaikissa kotiin vietävissä palveluissa käytän maskia ja minulla on koronapassi. Uusissa asiakaskontakteissa suosittelen aikuisille maskin käyttöä.

Jos perheessä sairastetaan, olet altistunut koronalle tai olette karanteenissa,  ilmoita siitä minulle, niin perumme käynnin. Suosittelen koronatestiä myös lapsille, matalalla kynnyksellä. Negatiivisen koronatestin jälkeen, pahimpien oireiden mentyä ohi, käyntejä voi jatkaa. Tässä asiassa käytän maalaisjärkeä. Pitkittynyt yskä ja harmiton nenän niiskutus voivat jatkua lapsilla hyvinkin viikkotolkulla. Kun korona on pois suljettu, pitkittyneet oireet eivät estä käyntejäni. 

https://www.essote.fi/korona/

https://avi.fi/web/avi/usein-kysyttya-koronaviruksesta

2.12.2021 Meillä on vapautumassa kaksi asiakaspaikkaa. Lapsiperheelle ja seniorille/sotaveteraanille. Voit olla palveluseteli- tai itsemaksava asiakas. Tuotamme palveluja pääosin Mikkelin keskustassa ja lähiöissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

19.11.2021 Viikot vierivät ja kohta alkaa olla marraskuun pimeyskin onneksi jo voiton puolella ja päästään odottelemaan joulua. Tällä hetkellä asiakaspaikkamme ovat täynnä. Ilmoittelen täällä ja facebookissa vapaista/vapautumassa olevista paikoista. Tilanteet elävät koko ajan, eli tarvittaessa kannattaa tiedustella tilannettamme soittaen, viestillä tai sähköpostilla. Asiakaskäynnin aikana en vastaa puhelimeen, mutta reagoin yhteydenottopyyntöön heti tilanteen salliessa, saman päivän aikana. Viikonloppuisin yhteydenotto kannattaa tehdä viestillä tai sähköpostilla.

Mukavaa viikonloppua ja nähdään :) 

16.10.2021  Olen lomalla 16-25.10.2021  Akuuttitilanteissa tavoitat minut sähköpostitse. 

Mukavia syyspäiviä ja nähdään :) 

1.10.2021 Heipparallaa syyskuu ja tervetuloa lokakuu. Meillä on taas monenmoista touhua piisannut. On ulkoiltu, leikitty ja leivottu. On lykätty rattaita, siistitty koteja, väännetty sapuskaa ja vedetty viriketuokioita. Kun asiakkaiden ikäjakauma on 0-95v ei päivät käy yksitoikkoiseksi. 

Meillä on vapautumassa lähiaikoina yksi lapsiperheiden kotipalvelun 2-3 t/vko asiakaspaikka. Jos olet saanut palvelusetelin ja asut kaupunkialueella, ota yhteyttä ja kysy lisää. Viikonloppuna voit lähestyä viestillä tai sähköpostilla. Leppoisaa viikonloppua ja nähdään :) 

4.9.2021 Kesä meni ja nyt kohti syksyä Se tietää meillekin lammikoiden läiskettä ja kuraa ja räiskettä, lasten kanssa ulkoillessa. Tehdään me toki paljon muutakin, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Me laitellaan ruokaa, leivotaan, siistitään paikkoja, sekä askarrellaan ja pelataan lasten kanssa

Yksi tärkeä osa-alue on hyvät keskustelut vanhempien kanssa. Tässä kannustamme vanhempia avoimuuteen. Mikä vaan mieltä askarruttaa, kannattaa ottaa esille. Jos emme itse osaa auttaa, etsimme vastauksen muualta ja ohjaamme tarvittaessa eteenpäin.

Syksy on tuonut tullessaan meille uusia asiakkaita ja olemme myös viettäneet jäähyväisiä pitkäaikaisille asiakasperheille. Niissä hetkissä kulkee ilo ja haikeus käsi kädessä. Ilo siitä, että perhe pärjää hyvin omillaan ja haikeus siitä, että kyllähän näihin ihaniin pikku-riiviöihin kiintyy. 

Kiitos luottamuksesta. Tällä hetkellä meidän asiakaskiintiö on täynnä, enkä ota toistaiseksi uusia asiakkaita. Ilmoittelen täällä ja kotisivulla mahdollisesti vapautuvia paikkoja.

 Leppoisaa viikonloppua ja nähdään :) 

29.8.2021  Meillä on nyt vapaana yksi asiakaspaikka lapsiperheelle. Jos olet saanut lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelin, joka sisältää 2-4 t /vko arkisin klo 8-18 ja asut Mikkelin kaupunki/lähiöalueella, niin ota yhteyttä. 

12.8.2021   Kesä alkaa pian kallistua syyskauden puolelle. Koulut ja päikkärit ovat alkaneet ja monen moiset arjen tohinat perheissä. Kun tarvitset apua arkeen, käänny rohkeasti puoleemme ja kysy vapautuvia asiakaspaikkoja. 

Ensisijaisesti huomioimme lapsiperheiden palvelutarpeen, mutta ajoittain voi olla mahdollisuus ottaa myös uusia senioriasiakkaita. 

Ota tarvittaessa yhteyttä soittaen, viestillä tai sähköpostitse. Iltaisin ja viikonloppuisin voit laittaa viestiä tai sähköpostia, niin reagoin yhteydenottoihin heti arkeen palattuani ja akuuttitilanteissa saman päivän aikana.

Mukavaa elokuuta ja nähdään 🌻

14.6.2021 Kesäkuu on jo hyvällä mallillaan. Lomat alkaa olla tältä erin taputeltu ja olen jälleen työn touhussa. Kesäkauden osalta asiakaskiintiömme on täynnä.  Elokuusta alkaen meillä on mahdollisuus ottaa uusia lapsiperheiden kotipalvelu- ja senioriasiakkaita. Näistä kyselyä kannattaa laittaa jo hyvissä ajoin heinäkuun aikana. Kesäisiä päiviä ja nähdään :) 


29.5.2021   Olen  kesälomalla 31.5-14.6. Sovitut asiakaskäynnit ovat Katjan hyvässä hoidossa. Akuuttiasioissa minut tavoittaa sähköpostitse ja reagoin tarvittaessa. Käynteihin liittyvät asiat ja yhteydenottopyynnöt välitän Katjalle. Mukavia kesäpäiviä ja nähdään  :)

14.4.2021 Huhtikuu on jo hyvällä alullaan. Päivämme ovat menneet tutuissa puuhissa lapsia ja koteja hoidellen ja mummoja jututtaen. Katjakin on saanut jo omat työperheensä. Yksi uusi askelkin on otettu. Me on kirjoitettu tilojenkäyttösopimus Terapiaperhosen kanssa. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Toimistopäiviä, asiakastapaamisia ja kenties jotain kivaa yhteistyötä. Lisäinfoa myöhemmin. Olkaahan kuulolla. Asiakaspaikkamme ovat toistaiseksi  täynnä. Vapautuvista paikoista ilmoittelen täällä ja yrityksen Facebook-sivuilla.

Lämpimiä kevätpäiviä ja nähdään :)


2.4.2021   Mukavan leppoista pääsiäistä :) Mekin on vetäydytty vapaiden viettoon ja olemme jälleen tavattavissa tiistaina 6.4 klo  Akuuttitilanteissa voit laittaa viestiä tai sähköpostia, niin palaan asiaan heti arjen koittaessa.20.3.2021 Meillä on vapaana yksi lapsiperheiden kotipalvelun 2-3t/viikko asiakaspaikka. Jos olet saanut palvelusetelin, asut Mikkelin kaupunki/lähiöalueilla ja toivot palvelun toteutuvan aamupäivästä klo 9-12 välillä, ota yhteyttä ja kysy lisää. Viikonloppuna ja iltaisin voit lähestyä sähköpostilla tai viestillä. Otan yhteyttä heti arjen koittaessa. 


16.3.2021  Maaliskuu alkaa olla jo voiton puolella. Aurinko paistaa ja päivät pitenee. Muutama sana tulevasta keväästä. Meille tulee aika paljon palvelukyselyjä ja valitettavan usein käy niin, että pitää vinkata palvelupyyntö kollegan suuntaan. Meillä toimiikin kollegojen kesken hyvä yhteistyö- ja avunantosopimus. Näin yksin tekijällä kapasiteetti kun tahtoo olla varsin rajallinen.Nyt on mukavia uutisia yllämainitun asian tiimoilta. Me ollaan saamassa työntekijä-vahvistusta. Meillä on aloittamassa 22.3  päivähoitaja/lastenohjaajakoulutuksen omaava lapsi- ja perhetyön ammattilainen. Hän tekee alkuun asiakaskäyntejä aamupäivisin, pari kertaa viikossa. Tarvittaessa vaativimmissa kohteissa voimme toimia työparina. Hän myös tulee myös toimimaan minun kesälomasijaisena. Tarkempi esittely on tulossa tänne ihan lähipäivinä. Muistakaapa käydä tutustumassa. 

1.3.2021  Kevättä jo ilmassa, vai mitä ? Tämän viikon viettelen pääosin lomailun merkeissä. Tarvittaessa voit laittaa viestiä tai sähköpostia, niin otan yhteyttä loppuviikosta työn ääreen palatessani. Mukavaa viikkoa ja nähdään :) 

20.2.2021  Tuleva viikko on poikkeuksellinen. Mikkelin korona-tilanteesta johtuen, Essoten suosituksen mukaisesti pyrin vähentämään aikuiskontakteja vähintään viikon ajan. Olen yhteydessä asiakasperheisiin ja yhdessä pohdimme palveluntarvetta ja sitä, kestääkö perheen kapasiteetti kontakti- katkoksen. Ketään ei jätetä pulaan, eli tarvittaessa palvelu toteutetaan normaalisti, tilanteesta riippumatta. Tällöin suosittelen asiakkaalle maskin käyttöä.  Palvelutaloihin tuotettavat ikäihmisten virikekäynnit ovat automaattisesti tauolla, tilanteen kehityksestä riippuen 1-2 viikkoa. Hyvää viikonloppua, ollaan omalla poppoolla ja pidetään huolta toisistamme :) 

6.1.2021   Vapaana oleva lapsiperheiden kotipalvelun asiakaspaikka on nyt alustavasti varattu, mutta koska perheiden tilanteet elävät ja muutoksia voi tulla, tarvittaessa kannattaa olla yhteydessä.Mukavaa loppiaista, lumituprun ja pikkupakkasen keskelle :) 

 1.1.2021  Hyvää uutta vuotta  :) Uusi vuosi, uudet kujeet, vai miten sitä sanotaan.. No eipä kummempia kujeita, eli ihan samalla mennään, kuin viimekin vuonna. Hoidellaan lapsia, jutellaan vanhempien kanssa isoista ja pienistä iloista ja suruista, ihan laidasta laitaan, laitellaan ruokaa ja tehdään pieniä kotitöitä.Meillä on tammikuun puolivälissä vapautumassa yksi lapsiperheiden kotipalvelun  4-6 tunnin/vko asiakaspaikka. Jos sinulle on myönnetty palveluseteli ja asut Mikkelin kaupunkialueella, niin otappa  yhteyttä ja kysy lisää. .