Ajankohtaista 

12.6.2020 Kylläpäs tämä aika rientää kovaa vauhtia. Taitaisi olla aika jo päivitellä kesäkuulumisia, vai mitä 🌺  

Juhannusviikosta alkaen teen pääsääntöisesti neljäpäiväistä viikkoa, eli olemme suljettuna perjantaina tai maanantaina.

Kesälaitumilla olen 16.7-3.8 Tällöin voit ajanvarauksissa/ lapsiperheiden kotipalvelun palveluseteliasioissa laittaa viestiä tai sähköpostia. Luen viestit viikottain ja otan yhteyttä akuuteissa tilanteissa heti ja viimeistään 4.8. Lapsiperheiden kotipalvelutoiminta käynnistyy heti lomalta palatessani. Tällä hetkellä asiakaspaikat ovat täynnä, mutta koska asiakkaiden tilanteet voivat muuttua, kannattaa tarvittaessa ottaa yhteyttä. 

Mukavan leppoisia kesäpäiviä teille kaikille ❤️

12.5. 2020 Toukokuussa vapautuneet palvelusetelipaikat ovat  löytäneet uudet perheensä, eli paikat ovat täynnä ja otan uusia perheitä aikasintaan heinä/elokuun vaihteessa. 

1.5. 2020 Olemme toiminnassa, joskin rajoitetusti, pienemmällä palvelun tarjonnalla. Asiakkaat koostuvat nyt lapsiperheistä ja vanhuksista. Heitä, itseäni sekä omaa perhettäni suojatakseni haluan pitää asiakasmäärän pienenä ja otan uusia palveluseteliasiakkaita, kun tällä hetkellä työn alla olevien perheiden jaksot päättyvät toukokuun aikana.  Jos sinulle on jo Essoten puolelta myönnetty palveluseteli tai pohdit sen hakemista, ota minuun heti yhteyttä ja kysy lisää. 

On ymmärrettävää, että tämä korona-tilanne huolestuttaa monia, niin minuakin, mutta kotikäynneillä toimiessa teen kaikkeni, että mahdollisia taudinaiheuttajia ei kulkeutuisi mukanani kohteesta toiseen. Toimimme Essoten antaman hygieniaohjeistuksen mukaisesti.  Huolehdin kaikissa kotiin vietävissä palveluissa tehostetusti käsihygieniasta ja käytämme lisäksi vaadituissa kohteissa hengityssuojaimia ja kertakäyttökäsineitä. 

Jos  tunnen itseni sairaaksi, ilmoitan siitä ja peruutan käyntini. Asiakasperheiden on toimittava samoin. Näin toimien palvelun jatkuminen ilman keskeytyksiä voisi olla mahdollista, mahdollisimman pitkään.

Nyt emme voi muuta kuin toivoa, että itsekukin pysymme terveenä ja selviämme yhdessä tämän haastavan ajan yli ❤️

Lapsiperheiden kotipalvelu

15.1.2020 Vuosi on lähtenyt kivasti käyntiin. Kiitos luottamuksesta, erityisesti lapsiperheiden kotipalvelu on saanut hyvän vastaanoton ❤️ Tähän liittyen muutama sananen.. 

Lapsiperheiden kotipalvelu on intensiivistä työskentelyä perheen arjen apuna ja tukena. Essoten myöntämä palvelusetelijakso on pääosin määräaikainen, kestäen yleensä noin kaksi kuukautta ja käyntejä on perheen tarpeista riippuen yleensä 1-3krt /viikko. Viikkotuntimäärä vaihtelee 2-6 tuntiin. Tarvittaessa jaksolle voi hakea ja saada jatkoa. 

Koska toimin yksin, yksilöllinen perheen tarpeisiin vastaaminen asettaa rajan kotipalvelun sisällä yhtäaikaa olevien perheiden määrälle. Kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä tilannekatsausta heti saatuaan palvelusetelipäätöksen, riippumatta siitä, milloin jakso alkaa. 


Piirakkaperjantait

1.1.2020 Nyt keskitymme asiakastyöhön, eli tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole aikaa ja mahdollisuutta leipoa tilauspiirakoita. Ilmoittelemme täällä, jos tilanne muuttuu.