Nina Mäkinen


Hei 😊  

Mukavaa, kun olet löytänyt yritykseni sivut.

Olen yrittäjä Nina Mäkinen, aikuistuneen jälkikasvun äiti, paljasjalkainen mikkeliläinen ja viisikymppinen kultaisen keski-iän kulkija. Koulutukseltani olen sosionomi AMK (Lapsi- ja perhelähtöinen työ). Aiemmalta koulutukseltani olen kampaaja. Olen tehnyt myös eläinhoitajan ja sairaalahuoltajan työtä. 

Monet ovat ehkä kohdanneetkin minut vuosikymmenten varrella erilaisten asiakaspalvelutöiden tiimoilta. Olen tehnyt työni eri ikäisten ihmisten parissa, työskennellen liiketyössä, eläinlääkärin vastaanotolla, asiakkaiden kotona, palvelutaloissa, vanhainkodeissa, sekä sairaalassa. 

Voinkin sanoa, että työvuosien aikana ihmiselämän kirjo, iloineen ja suruinen on näyttäytynyt minulle koko laajuudessaan. Sosionomin työhön minut viitoittivat edellä mainittujen lisäksi lastensuojelun tukiperhetyö ja vapaaehtoistyö lapsiperheiden parissa. Yrittäjänä olen toiminut aiemmin 20v ja oli luontevaa löytää itsensä jälleen tästä mielekkäästä pestistä. 

 Otahan rohkeasti yhteyttä. Ei ole sellaista työtehtävää, huolta tai haastetta, jossa puoleeni ei voisi kääntyä ja mitä emme voisi yhdessä lähteä selvittämään. 


Terveisin Nina