Olen yrittäjä Nina Mäkinen, aikuistuneen jälkikasvun äiti, paljasjalkainen mikkeliläinen ja viisikymppinen kultaisen keski-iän kulkija. Koulutukseltani olen Sosionomi AMK (Lapsi- ja perhelähtöinen työ). Olen Valviran sosiaalihuollon laillistettujen ammattihenkilöiden rekisterissä. Aiemmalta koulutukseltani olen kampaaja. Olen tehnyt myös eläinhoitajan ja sairaalahuoltajan työtä. Harrastuksenani on koirien kanssa puuhastelu. Moni teistä kenties tutustunutkin Elliin ja Einariin facebook-sivujen myötä.

Olen helposti lähestyttävä, kohtaan asiakkaan matalalla kynnyksellä ja toimintani on asiakaslähtöistä. Asiakkaamme koostuvat kaikista ikäryhmistä, vauvasta vaariin ja muksusta murkkuun ja mummeliin, mutta  lähinnä sydäntäni on työ taapero- ja vauvaperheissä, aivan vastasyntyneestä alkaen. 

Sosionomin työhön minut viitoittivat  lastensuojelun tukiperhetyö ja vapaaehtoistyö lapsiperheiden parissa. Yrittäjänä olen toiminut aiemmin 20v ja oli luontevaa löytää itsensä jälleen tästä mielekkäästä pestistä


Otahan rohkeasti yhteyttä. Ei ole sellaista työtehtävää huolta tai haastetta, jossa puoleeni ei voisi kääntyä ja mitä emme yhdessä voisi lähteä selvittelemään.